Bezvaječné sušené těstoviny z celozrnné žitné mouky v biokvalitě. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití. Vhodné pro vegany, ale i pro mlsouny díky výtečné chuti. Využití: s omáčkou – zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole na sladko – z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijeteme sirupem, zasypetem kakaem či kokosem zapečené – uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě salát – vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany Žitná mouka se vyrábí mletím žitného zrna. Těstoviny jsou tmavší, protože žito je sice příbuzné pšenici, ale má tmavší a tenčí zrno. Celozrnná mouka se od běžné liší obsahem otrub. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.